Hoe moet je printen op de VU?

Vanaf 1 januari 2015 kunnen medewerkers en studenten betalen met de VU-pas. Voor printen en kopiëren moet allereerst een Digitale IT portemonnee aangemaakt worden. Zie voor informatie hoe dit moet de webpagina’s opwww.vu.nl/vunet/chipknip en www.vu.nl/hetnieuwebetalen en de flyer Het Nieuwe Betalen.

Hoeveel kost printen op de VU?

De printers in de studiecentra staan standaard ingesteld op dubbelzijdig printen. Als je dat wilt, kun je een printopdracht enkelzijdig printen; Een zwart-wit print kost €0,05 en een kleurenprint €0,15; Scannen is gratis.

Kan je printen op de VU?

Bij REPRO VU print services kun je terecht met al je druk- en printwerkopdrachten, inclusief afwerking. Aan de servicebalie word je geholpen door onze experts. Je kunt er al je vragen stellen en je kunt rekenen op een optimale begeleiding.

Waar printen VU?

Repro VU print services is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons in de kelder van het Hoofdgebouw (verdieping -1, kamer KA-30).

Hoe log ik in op WiFi VU?

Wifi op de VU-campus

 1. Verbind WiFi met netwerk: VU-get-started.
 2. Ga met je browser naar vu.nl.
 3. In het scherm dat nu verschijnt klik je op ‘download’
 4. Installeer de app (VU draadloos)
 5. Vul in de deze app je VUnet ID en wachtwoord in.
 6. Verbindt met ‘eduroam’ WiFi netwerk.

Hoe log ik in op WiFi vu?

Wat is mijn Studentenmail VU?

Je mail raadpleeg je via internet (webmail). Dit kan zowel op de campus als daarbuiten via: https://outlook.office.com. Nieuwe VU-studenten krijgen bij aanvang van het nieuwe studiejaar een brief thuisgestuurd met het persoonlijke VUnet-id plus bijbehorend wachtwoord.

Waarom kan ik niet inloggen op eduroam?

Android. Vanaf het ‘Android Home’ scherm, klik op ‘Menu’ en ‘Settings'(Instellingen). Klik op ‘Wireless’ (Wifi), klik op ‘WiFi settings’. Schakel indien nodig de WiFi verbinding aan.

Hoe inloggen op VU WiFi?

Hoe inloggen op VU mail?

Je logt in op VU.nl met je VUnet-ID. Op VU.nl vind je mededelingen en e-mails die je niet mag missen. We raden je daarom aan om dagelijks op via je dashboard je e-mail, de VU mededelingen en de Blackboard mededelingen te lezen.

Hoe in te loggen op eduroam?

Volg deze stappen:

 1. Klik rechtsonder in de balk op het wifi-teken.
 2. Selecteer eduroam.
 3. Vul je u-, e-, of s-nummer gevolgd door @ru.nl in (bijvoorbeeld u123456@ru.nl).
 4. Vul je RU-wachtwoord in.
 5. Kies: ‘Verbinden’
 6. Kies nogmaals: ‘Verbinden’

Hoe verbinding maken met eduroam?

Zorg ervoor dat je draadloze ontvanger aanstaat En ga daarna naar het instellingen scherm omtrent netwerkverbindingen. Selecteer hier de Wi-Fi optie. Als Wi-Fi opje toestel ingeschakeld is, dan verschijnen de beschikbare netwerken in een menu. Selecteer nu het eduroam netwerk waar je op wilt verbinden.